IRC!

Pred týždňom skrsol v PDKnight-ovej hlave nápad, že by vytvoril online chat s hráčmi na serveri. Dnes, 17.1. bolo pridané tlačidlo „IRC“ na webe, ktorým sa web môže chváliť.

Čo to je?

IRC je akési spojenie medzi minecraft serverom a klientom. Všetko funguje pomocou databázy.

Ako sa pripojím?

Jednoducho, a to dvomi spôsobmi: buď tlačidlom v menu sekcii alebo týmto linkom.

Fajn, som na stránke, ale neviem sa pripojiť pomocou nicku a hesla 🙁

Uisti sa, či si sa registroval/a na webe alebo v hre. Pokiaľ si sa registroval/a v hre, použi heslo a nick z hry. Keby si mal/a problémy s prihlásením a spĺňal/a si predom uvedené podmienky, kontaktuj nás v shoutboxe, iste sa na tvôj problém pozrieme a pokúsime sa ho vyriešiť 🙂

Záver

IRC je síce maličký, ale istý krôčik k lepším serverom a webu. IRC sa bude postupom času vylepšovať, bude to závisieť od času, ktorý bude na venovaniu sa webu a serverom. Takýchto vylepšení môžete s postupom času čakať niekoľko.

Uvidíme sa pri ďalšom článku 🙂
PDKnight

Autor: PDKnight

Som prevažne webový programátor so záľubou pomáhať skvelým serverom ako je tento. Vo webovom prostredí programujem v jazykoch ako HTML, CSS, JS, CoffeeScript, PHP, SQL, Jade, Sass, Scss, Less alebo Blade. Píšem pluginy, ktoré vešiam na dev.bukkit.org ( https://dev.bukkit.org/profiles/PDKnight/ ). Motto: Ak sa chceš dostať k najjednoduchšej ceste k cieľu, daj mu ju urobiť lenivcovi.

Pridaj komentár