MineZ Server

Už dlhšiu dobu sa snažíme vymyslieť, že čo s Cheat serverom. A potom Forest dostal nápad, že by sme z pôvodného Cheat serveru, neskôr Live serveru, spravili LiveZ server. Nápad to bol síce super, ale keďže hráči sa svojho Live serveru nechceli zbaviť, tak sme sa rozhodli vymeniť HARDCORE server.

Čo je to MineZ?

MineZ je náš zombie survival simulátor. V podstate ide o DayZ prerobené, resp. napodobnené v Minecrafte. Nevieš čo je to DayZ? Je to jeden z najpopulárnejších a najlepších zombie survival simulátorov. Pre viac info ohľadom DayZ klikajte sem: Klik na mňa. Ak naozaj netušíš o čom je táto hra, odporúčam ti dobre si ju pozrieť aspoň na videách, pretože inak asi nepochopíš MineZ a tým pádom sa ti asi ani nebude moc páčiť :/

Čo všetko má/nemá MineZ spoločné s DayZ?

Spoločného majú naozaj veľa. Od zbraní, ich vlastností cez krvácanie a bandáže, zlomeniny a Morphine, antibiotiká, loot aj zo zombíkov, hlad, smäd, batohy… Rozdielov je zopár. Asi najväčším rozdielom je mapa. Tú máme vlastnú. Taktiež príbeh zombie apokalypsy je trošku odlišný. Taktiež nám chýbajú niektoré veci z DayZ ako napríklad autá, lietadlá a vrtulníky. Namiesto nich máme kone.

Čo je vlastne tvojou úlohou?

Prežiť čo najdlhšie. Plus sa snažíme dávať rôzne side-questy, resp. úlohy pre hráčov, ktorý sa snažia prostredníctvom týchto úloh nájsť protilátku na vírus, ktorý spôsobil celú apokalypsu.

Autor: PDKnight

Som prevažne webový programátor so záľubou pomáhať skvelým serverom ako je tento. Vo webovom prostredí programujem v jazykoch ako HTML, CSS, JS, CoffeeScript, PHP, SQL, Jade, Sass, Scss, Less alebo Blade. Píšem pluginy, ktoré vešiam na dev.bukkit.org ( https://dev.bukkit.org/profiles/PDKnight/ ). Motto: Ak sa chceš dostať k najjednoduchšej ceste k cieľu, daj mu ju urobiť lenivcovi.

Pridaj komentár