HARDCORE server

IP: 95.105.234.155:25567

Úvod
HARDCORE server je v podstate taký ultimate survival server. HARDCORE mod v Minecrafte funguje tak, že ak zomriete v SinglePlayeri (SP), Minecraft vám neponúkne možnosť respawnu, alebo návratu do menu, ale len možnosť vymazať svet v ktorom ste práve zomreli. V MultiPlayeri (MP) to funguje tak, že za smrť vám server udelí BAN do nekonečna a vy už nikdy nebudete môcť hrať na tomto serveri. Samozrejme čo sa týka obtiažnosti mapy, všetko je nastavené na Hard, takže taký zombík vás dokáže zložiť na pár úderov.
Takto by to malo fungovať. Raz zomriete a koniec. Lenže všetci vieme že tu a tam sa stane nejaká tá nehoda. Preto sa BANY za smrte na našom HARDCORE serveri pravidelne rušia. Malo by to byť minimálne každý pondelok a piatok, no Forest dáva unbany niekedy aj každý druhý deň. Takže ak zomriete na HARDCORE, buďte k nemu dobrí, neotravujte ho a keď nebude mať zlú náladu, dá vám unban 🙂

Pravidlá
Na tomto serveri existuje jediné pravidlo. Necheatovať!
To je všetko. Žiadne iné pravidlo tu neplatí, čo znamená, že griefing (rozbíjanie cudzích vecí, kradnutie z debničiek, a zabíjanie iných hráčov) je povolený!

Typy a triky
V podstate je dobré aby ste sa riadili jedným z mnoha dostupných návodov na prežitie.
Čo odporúčam ja je NIKDY nehovorte NIKOMU vašu polohu, tobôž nie polohu vašej základne!!!
Taktiež sa rýchlo vyzbrojte a nájdite dostatok potravy, inak zomriete v priebehu jednej noci.

VIPko, Admini a teleporty
Na HARDCORE serveri NEEXISTUJE VIPko a dokonca ani Admini. Tu sú si všetci rovní, nie ako na paintballe, kde sú si niektorí trošku rovnejší. Dokonca ani Forest nemá žiadne práva.
Čo sa týka teleportov – tie niesu ani v SP, takže ich nemáme ani v MP.

Autor: PDKnight

Som prevažne webový programátor so záľubou pomáhať skvelým serverom ako je tento. Vo webovom prostredí programujem v jazykoch ako HTML, CSS, JS, CoffeeScript, PHP, SQL, Jade, Sass, Scss, Less alebo Blade. Píšem pluginy, ktoré vešiam na dev.bukkit.org ( https://dev.bukkit.org/profiles/PDKnight/ ). Motto: Ak sa chceš dostať k najjednoduchšej ceste k cieľu, daj mu ju urobiť lenivcovi.

Pridaj komentár